Вече трети ден  Стара Загора е домакин на първия по

...
Вече трети ден  Стара Загора е домакин на първия по
Коментари Харесай

Музикални легенди на сцената на арт феста „На зелено“ в Стара Загора днес

Вече трети ден  Стара Загора е хазаин на първия по рода си еко арт фестивал „ На зелено “. Днес ВИП посетители ще бъдат музикалните виртуози Теодосий Спасов и Иван Шопов.

Днес в центъра на вниманието е концерт с етно, фюжън и джаз с присъединяване на музикантите от група „ Вишна-черешка “, „ Бас национален “, „ Ехо Балкан самба “, оповестява Българска телеграфна агенция.

Парк „ Бедечка “ е хазаин на събитието през целия уикенд. Гостите на фестивала могат да посетят още базар и осведомителни щандове, изобразяване на графити, работилници и просветителни занимания за деца.

През почивните дни са планувани туристически направления, които потеглят от Зоопарка, намиращ се в парк „ Митрополит Методий Кусев (Аязмото), както и от самия парк „ Бедечка “. Предвидено е и велотрасе, както и трасе за хора със специфични потребности.

За фамилиите с деца са проведени специфични занимания. Те включват детски и фамилни работилници, биоброкатен бар с Абракадабра и фотопавилион.

Специално за феста порти за гости ще отвори и първият сертифициран музей на бирата в България „ Светът на Загорка “. Желаещите да го посетят могат да го създадат през днешния ден и в неделя след предварителна резервация.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР